Bank nodig om te financieren?

Waarom heb je een bank nodig om te financieren? Zodat je ontspannen kunt zitten voor je IPad om online de beste leningen te bekijken!

Jullie online aangeschafte Volkswagen is niet meer in staat te rijden en nu is er een alternatief nodig, leven zonder auto is erg lastig. Helaas is jullie spaarloon niet toereikend en zal je een gunstige lening voor de auto moeten regelen.

Waar regel je eigenlijk een gunstig krediet voor de auto? Gunstig een doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen bij de lokale SNS of ABN-AMRO bank klinkt aardig, maar deze banken hebben liever je spaargeld. De meeste mensen nemen weken de tijd om diverse tweedehands auto’s te bekijken, maar voor een goede krediet vergelijking denken ze twintig minuten nodig te hebben. De meeste auto dealers komen ze in grote mate met stunt leningen. Je start dan tegen super lage rente tarieven, bijvoorbeeld de eerste twee maanden een minimale vergoeding betalen. Maar oppassen want na de begin periode gaat de bank nog eens. Niet enkele, maar vele auto dealers die een persoonlijke lening offreren voor een tweedehands auto rekenen na de interessante eerste periode tot wel 15% rente op jaar basis over het totale openstaande bedrag.
Het is dan ook zeker niet onverstandig om bij verschillende online bemiddelaars een offerte aan te vragen voor een auto lening. Krediet verstrekkers die de boel niet belazeren, hebben> hier mee geen problemen. Leg de diverse offertes naast elkaar en vergelijk ze aandachtig, zowel de procentuele vergoeding die je moet afdragen als de looptijd van de lening.
Een nieuwe auto kopen met een persoonlijke lening neemt altijd risico’s met zich mee. Het kan natuurlijk gebeuren dat je gebruikte Audi A-4 ontvreemd wordt nog tijdens de leen periode. Kijk daarom aandachtig naar de lengte van het doorlopend krediet als de economische levensverwachting van de auto en sluit eventueel een bijkomende verzekering af.

Niek een meubelverkoper van achtendertig uit Vlist heeft een goed leven waar velen van dromen. Een vrolijke vriendin, een eigen appartement en een actief sociaal leven. Toen hij zes maanden geleden een één jaar oude Chrysler wilde aanschaffen, heeft hij eerst diverse kredietoffertes aangevraagd. Onder andere bij de Rabobank en de verkoper van de auto, en heeft daarna met deze offertes bij de hand maar eens online rond gesnuffeld voor een aantrekkelijk doorlopend krediet. De uitslag, een verschil van 115 Euro per maand, berekend over de gehele periode van de financiering.

Meike(41) Eemsmond
Een op het web afgesloten auto financiering is elke dinsdag gratis de grote inkopen halen, zoveel scheelt dat met de ING bank.

Marit(50) Diemen
Wat voor ons niet onbelangrijk is, zijn de lage maand kosten en dankzij een online krediet is dat mogelijk geworden en bezitten we nu een jong gebruikte Mazda.”