Bespaar geld

Bespaar geld, sluit een online krediet voor de auto af!
Je oude Mazda is afgesleept en nu is er een andere auto nodig, je hebt sinds dit jaar een vaste positie met toekomst perspectief. Echter is jullie huidige krediet limiet niet toereikend en zal je een financiering voor de auto moeten verkrijgen.

Hoe regel je dat eigenlijk, een auto financiering afsluiten tegen een eerlijk rente? Voordelig een doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen bij de plaatselijke SNS of ABN-AMRO bank klinkt vertrouwd, maar die banken verstrekken een krediet alleen tegen zeer hoge rente tarieven. Niet alleen het zoeken op Marktplaats naar een gebruikte auto kost tijd, ook het vinden van de juiste krediet voorwaarden neemt tijd in beslag. Zes Van de tien banken zoals de SNS bank komen ze vaak met stunt aanbiedingen. Je begint dan zeer gunstig, bijvoorbeeld de eerste negen maanden een minimale aflossing betalen. Echter let op na de voordelige eerste periode laat de bank zijn ware gezicht zien. Bijna alle grootbanken zoals ABN-AMRO die een financiering aanbieden voor een nieuwe auto rekenen na de goedkope eerste periode tot wel 15% rente op jaar basis over de kredietsom.

Het is dan ook zeer verstandig om bij een aantal online bemiddelaars een vergelijking aan te vragen voor een passende financiële oplossing. Krediet verstrekkende ondernemingen die eerlijk en open zijn, hebben hier mee geen problemen. Neem alle krediet producten naast elkaar en vergelijk ze aandachtig, zowel de rente die je moet betalen als de lengte van het financiële product.

Een nieuwe auto bestellen met een persoonlijke lening neemt altijd risico’s met zich mee. Het zal je maar overkomen dat je tweedehands Audi A-4 te groot is voor de nieuwe gezinssituatie halverwege het doorlopend krediet. Kijk daarom zorgvuldig naar de lengte van het doorlopend krediet als de economische levensverwachting van de auto en sluit eventueel een additionele verzekering af.

Rayan & Larisse uit Vianen hebben een gebruikte Fiat Punto met bouwjaar Jun. 2010, met nog geen vierennegentigduizend kilometer op de meter en negen maanden volledige garantie aangeschaft. Dit in combinatie met een “super” financiering bij de plaatselijke merk dealer. De eerste acht maanden betaalden ze slechts 0,% vergoeding en waren ze niet verplicht tot aflossen. Wat ze echter niet door hadden was dat na de eerste periode van gunstig lenen, nu de periode van 14,75% rente per jaar in ging en met een derde baby opkomst, was deze hoge rente niet zo aantrekkelijk als gedacht.

Willem(46) Veldhoven
Ik kreeg bijna een hart verzakking, toen ik de grote verschillen zag tussen een web lening en de tarieven die door de ABN-AMRO bank gehanteerd worden.

Thomas(48) Gennep
Met een lening van de bank hadden we de Dodge met moeite kunnen betalen.